Voit ostaa tuotteet joko suoraan Kuortaneelta Kauneussalonki Marilynistä tai tilata tuotteet verkkokaupastamme lähimpään postiisi.

Mikäli toivomaasi tuotetta ei ole sillä hetkellä varastossa, tilaamme sen sinulle pikaisesti ja ilmoitamme, kun tuote on saatavilla.

 

Korut

Magic Silver-hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita että moderneja, uusimman muodin mukaisia koruja. Kaikki korut ovat tyylikkäitä, yksittäispakattuja laatutuotteita, joita on tähän asti totuttu ostamaan ainoastaan kultasepänliikkeistä.

Kaikki korut ovat 925-hopeaa ja eivät sisällä nikkeliä.

Kynsilakat

Amerikkalainen Artistic Nail Design on lanseerannut uuden PATENTOIDUN 10-päivän kynsilakkasarjan Colour Revolution, jonka 56 korkeapigmenttistä lakkaa vastaavat sävyiltään suositun Artistic Colour Gloss ?geelilakkasarjan sävyjä!

Colour Revolution lakkojen ennen näkemätön koostumus sisältää photointigaattoreita ja oligomeerejä, jotka reagoivat jo pelkkään auringonvaloon, kovettuen nopeasti, samalla muodostaen ristikkäisiä molekyylisidoksia läpi kaikkien kerrosten aina pohjan Reactive Bonderista, värikerrosten kautta ultrakiiltävään Reactive Gloss pintaan!

Lakat eivät sisällä DBP:tä (Dibutyl phthalate), tolueenia, formaldehydiä, formaldehyde resiniä tai kamferia.

Patentoidun teknologian ansiosta Colour Revolution värilakat yhdessä Artistic Reactive Bonderin ja Artistic Reactive Glossin kanssa antavat kynsilakalle jopa 10 päivän keston, markkinoiden parhaan kiillon ja ne ovat kosketuskuivia jo 8 minuutissa!

Ehostustuotteet

BCL Spa tuotteet käsille, jaloille ja vartalolle

Sertifioidut luonnonmukaiset BCL - tuotteet ovat huolellisen kehitystyön tulosta, tehden hyvää niin luonnolle, keholle, kuin sielullesi. Sarja yhdistää mm. Marokon Arganöljyn luonnon puhtaimpiin, bio-aktiivisiin ainesosiin, luoden näin uuden suunnan ihosi hyvinvointiin.

Moroccan Tan -rusketustuotteet

Moroccan Tan on alkuperäinen Argan öljyllä rikastettu rusketussarja Australiasta! Sarja sisältää tehokkaat ja helppokäyttöiset itseruskettavat tuotteet kotikäyttöön ja rusketuksen ylläpitoon.
Moroccan Tan tuotteissa yhdistyy Argan öljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Sen ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää. 

 

Tuotteet hiuksille