Hiustenpidennykset

Pidennykset

1 Raita

24€

Osatuuhennos

80€-108€

Tuuhennos

140€-175€

Pidennys

265€-380€

Runsas pidennys

340€-500€

Erikoispaksu/ Erikoispitkä pidennys

420-620€

Pidennysten poisto/huolto

40€/h

Hinnat ovat noin-hintoja!

Kaikki pidennyshinnat sisältävät ilmaisen suunnitteluajan noin 30min joka sisältää oikeanlaisen pidennysmenetelmän valinnan sekä katsotaan sävyt ja pidennyshiuksien pituus. Hintaan sisältyvät kotihoito-ohjeet sekä pidennyshiuksille tarkoitettu hiusharja.

Suunnitteluajan yhteydessä perimme hiustenpidennysten hinnan. Räätälöimme jokaiselle oman pidennyspaketin, joten ylläolevat hinnat ovat vain noin hintoja.

B´long on yksi Pohjoismaiden suosituimmista pidennysbrändeistä, jonka laatuun kampaajat ovat luottaneet Suomessa yli 10 vuoden ajan. Pyrimme tarjoamaan sinulle korkealaatuisia pidennystuotteita, joissa hinta sekä laatu kohtaavat. Valikoimamme sisältää sinetti- ja teippihiukset sekä aitohiusnauhan pitkäaikaisiin pidennysmenetelmiin. Meiltä löydät myös väliaikaiset pidennysmenetelmät kuten helppokäyttöisen Clip-On-klipsipidennyssetin, jolla luot nopeasti näyttävää volyymia ja pituutta, niin arki- kuin juhlakampauksiinkin. B´long valmistetaan korkealaatuisesta ja sileästä remy-aitohiuksesta, jota voi suoristaa sekä kihartaa aivan kuin omia hiuksiasikin. Pidennyshiusten hoitoon on kehitetty supersuosittu IdHAIR Belonger –tuotesarja. Oikeilla kotihoitotuotteilla varmistat että uudet ja upeat hiuksesi näyttävät kauniilta ja terveiltä mahdollisimman pitkään.   

Image
Image
Image

SOITA

KAUNEUSSALONKI

044 236 0151

OSOITE

Kauneussalonki Marilyn Oy

Keskustie 45

63100 KUORTANE

Katso kartta!

AVOINNA

Ma suljettu

Ti-pe klo 9.00-17.00

La klo 9.00-13.00

Muulloin sopimuksen mukaan.